Kihon AIKO Ashihara Summer Camp

Wat was het weer fantastisch georganiseerd, het Kihon AIKO Ashihara Summer Camp 2017. Petje af hoor Marc de Roodt en alle andere vrijwilligers!

Hier is een hele kleine impressie van de seminar, veel plezier bij het kijken ervan.

110 Ashihara Karateka’s uit vele landen vonden vrijdag hun weg naar het mooie plaatsje Hendrik Ido Ambacht. Een groot deel van de Karateka’s verblijven in een hotel, overdag was alles zeer goed verzorgd met een lunch en diner!

We waren ruim op tijd en konden daardoor even kletsen met de vele Karateka’s die ons intussen dierbaar zijn geworden. Om 14:00 uur gingen de Seminars voor ons van start. Wat een mooie groepen waren het van +/- 40 man.

De eerste groep was lekker fris en ging er lekker tegenaan. De tweede en derde groep waren net uitgeknepen door Jolanda Scholten met een les CardioBoxing. Ze waren blij met het wat rustiger tempo, konden lichamelijk even afkoelen. Maar ook hun inzet wat super!

De Lesstof: Was verschillend voor iedere groep. We hebben gewerkt met ellebogen, gezichtspunten en nekpunten.

 

’s avonds waren de Ashihara examens. Geweldig om te zien hoe in groepen met verschillende niveaus de examens afgenomen werden. 4 Yawara Ju-Jutsu A leraren deden examen voor hun 2e dan. Was mooi om te zien mannen, gefeliciteerd allemaal met jullie behaalde dangraad!

Wees altijd voorzichtig met je partner! Respecteer het gevaar van klemmen en drukpunten.

Oefen onbekende technieken bij of met een erkende leraar (ongeacht welke martial art).